Våra tjänster

Bilförmedling – vår specialitet

Om du vill sälja din bil till ett så bra pris som möjligt ska du lämna in den till vår bilförmedling. Då listar vi bilen i vårt vanliga sortiment, efter att vi gett den en ordentlig genomgång och sett till att den är i bästa möjliga skick. När vi säljer din bil fungerar vi som en mäklare, vars uppgift det är att få bästa möjliga pris för din bil. För jobbet tar vi en provision på försäljningen, men det jobb vi gör med att tvätta och rekonditionera bilen, samt laga mindre skador som repor, är kostnadsfritt.

Vill du sälja din bil via vår förmedling, börja med att kontakta oss via kontaktformuläret här på sidan och berätta lite om bilen. Vi återkopplar till dig inom 24 timmar!

bil i snö

Vi köper din bil direkt

Om du vill sälja din bil snabbt kan vi köpa den direkt av dig. Vi värderar då din bil utifrån vad vi tror att vi kan få den såld för, och utifrån marknadsläget för din bils modell, årgång och miltal. Vi tar hand om allt det administrativa och du får pengarna insatta på ditt konto innan vi genomför ägarbytet. Du får antagligen lite mindre för din bil på det här sättet än om du säljer den via vår bilförmedling, men du gör ändå en trygg och framför allt snabb och smidig bilaffär.

Försäljning av begagnade bilar

Självklart har vi också alltid fina begagnade bilar till salu, alla genomgångna och garanterat utan dolda fel. 

Vi säljer bara bilar som vi själva kan tänka oss att äga och köra, det vill säga bilar av hög kvalitet, med bra prestanda och många års körglädje kvar att krama ur. Bilar som har oklar ägarhistorik eller för höga miltal är ingenting vi är intresserade av. Den kvalitet vi erbjuder backas självklart upp av flera fördelaktiga garanti- och försäkringsalternativ.

Vi köper och säljer kvalitetsbilar