Om oss

bilar i uddevalla

En annorlunda bilhandlare

Vi har en bakgrund som försäljare och mekaniker hos flera bilhandlare i Trestadsregionen. Med vår egen bilfirma vill vi förmedla den erfarenhet och kompetens vi skaffat oss till en större kundkrets. Vi erbjuder både försäljning, förmedling och uppköp av begagnade bilar. Vårt största fokus ligger på europeiska bilar i lyx- och sportklasserna, men vi erbjuder bra begagnade bilar i alla prisklasser.

"När du kommer till oss för att köpa en bil vet du att du får en välfungerande bil av högsta kvalitet, och vill du sälja vet du att du får rätt pris."

Det som får oss att sticka ut som bilhandlare är att vi gör en stor del av förarbetet åt våra kunder när det kommer till kontroll av de bilar vi säljer. Vi lämnar ingenting åt slumpen, utan kontrollerar varje bil in i minsta detalj för att försäkra oss om att den inte har några dolda fel, att ägar- och körhistoriken är komplett och så vidare.

När du köper en bil av oss kan du vara fullständigt säker på att du får en bil av hög kvalitet med många mil kvar under huven!

Snabbt, enkelt och smidigt

Vi vill göra bilaffären snabb, enkel och smidig för våra kunder. Vi vet att det kan kännas krångligt och stressfyllt både att köpa och att sälja en begagnad bil. Genom att gå till en seriös bilhandlare så kan du känna dig säker på att du gör en trygg affär. När du kommer till oss för att köpa en bil vet du att du får en välfungerande bil av högsta kvalitet, och vill du sälja vet du att du får rätt pris.

Kontakta oss för en trygg bilaffär